GenP Governance

Leo Gerrichhauzen, directeur van GenP Governance, werkt al jaren met mij samen.

“José is punctueel, ook snel en zeer dienstverlenend. Een echte vakvrouw! Ze is flexibel en kan indien nodig goed improviseren. Voor GenP Governance verricht zij allerlei taken, uiteenlopend van de ondersteuning bij de organisatie van masterclasses en wervingen tot en met de administratieve ondersteuning. Ze maakt altijd een snelle en goede verbinding met de secretariaten van onze klanten. Uit ervaring weet ik dat zij ook daar vanwege haar grote betrouwbaarheid wordt gewaardeerd”
GenP Governance

De missie van GenP Governance is het versterken van het maatschappelijk presteren (de publieke waarde) en de kwaliteit van bestuur en toezicht van maatschappelijke ondernemingen en lokale overheden. Dit doet zij door advisering, training en opleiding, evaluaties en het begeleiden van veranderingen.

ABS Autoherstel

Van begin juli tot eind oktober 2014 heb ik de Office Manager vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Wijnand Mebius, Algemeen Directeur van ABS Autoherstel vertelt:

“José heeft enkele maanden bij mij op interim basis de rol van Office Manager vervuld. Dit heeft José op een dermate vakkundige maar vooral ook plezierige manier opgepakt dat ik haar van harte aanbeveel bij toekomstige werkgevers op zoek naar een tijdelijke oplossing waarbij de continuïteit vooral niet in het geding mag komen. José, nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Wijnand Mebius”
ABS Autoherstel

Patrimonium

Gedurende twee periodes van ongeveer 3,5 maand (in 2014 en 2015) heb ik de directiesecretaresse van Patrimonium Barendrecht vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Daarbij heb ik zowel met voormalig directeur-bestuurder Marja van Leeuwen, als met de huidige directeur-bestuurder Peter Manders samengewerkt.

“Peter Manders: José werkt uitermate zelfstandig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Denkt mee en kan door haar ruime ervaring de integraliteit en zorgvuldigheid bewaken. Daarnaast en bovenal is José heel prettig om mee te werken. Managementondersteuning pur sang. Patrimonium Barendrecht
“Marja van Leeuwen: José heeft bij Patrimonium gewerkt als vervanging voor zwangerschapsverlof van onze directiesecretaresse. Zij is een prettige collega, die zich snel aanpast. Als je iets vraagt, kun je erop vertrouwen dat het gebeurt. Ze levert goed en snel werk af. Er is haar niet snel iets teveel. Ik heb heel prettig met José samengewerkt.
Patrimonium Barendrecht