Diensten

Wanneer kunt u mij inschakelen?

Is uw officemanager of directiesecretaresse langdurig ziek of met zwangerschapsverlof? Dan heeft u iemand nodig die het klappen van de zweep kent, weinig inwerktijd nodig heeft en zorgt dat alle werkzaamheden gewoon doorgaan.
Heeft uw raad van commissarissen door alle nieuwe wetgeving en administratieve rompslomp iemand nodig die hem ondersteunt bij het maken van de jaarplanning, zorgt voor de planning van opleidingen en de registratie van permanente educatiepunten, het rooster van aftreden bijhoudt, ondersteunt bij de procedure van de werving van nieuwe commissarissen, bekend is met de fit & proper test procedure bij de ILT en vergaderingen notuleert? Dan heeft uw raad een secretaresse nodig die al deze zaken voor u regelt.
Heeft u als kleine organisatie tijdelijk handjes nodig voor het versturen van een mailing, het opruimen van het archief of het redigeren van teksten? Dan is het prettig om iemand voor een paar uurtjes in te huren om de klus te klaren.
Is uw directiesecretaresse of officemanager onverwachts niet aanwezig om een vergadering te notuleren? Dan is het altijd fijn als een ervaren notuliste beschikbaar is voor een goede verslaglegging.
Heeft u een eenmanszaak en krijgt u het zo druk dat de administratie eromheen een last wordt? Denk bijvoorbeeld aan facturatie, btw-aangifte, bijhouden van uw website, betalingen verwerken, inkopen, archiveren. Dan heeft u iemand nodig die u deze werkzaamheden uit handen neemt, waardoor u zich weer met uw core business kunt bezighouden.

Uiteraard ga ik zeer vertrouwelijk om met alle bedrijfsinformatie die ik tijdens mijn werkzaamheden tegenkom.

Interim functies waarvoor u mij onder andere kunt inhuren:

  • Officemanager
  • Directiesecretaresse
  • Personal Assistant

Maar ook op uurbasis kan ik werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk aan:

  • Notuleren van vergaderingen
  • Versturen van mailingen
  • Beheer van uw website
  • Facturatie